Joop Vermeulen (1931-2023)

Joop Vermeulen, de oprichter van CCAN in 1968, oorspronkelijk als afdeling van de Judovereniging Nieuwendam, is overleden op 13 maart 2023 op 92-jarige leeftijd.

Joop heeft na de oprichting van de club heel lang zelf de lessen gegeven. CCAN was, zoals hij zelf altijd zei, zijn “kindje”.  Hij was erg betrokken bij de club en regelde vrijwel alles, zijn vrouw Gerda deed de financiën. Alles ging uiteraard officieel en volgens het boekje, want Joop was heel secuur.

Vier jaar geleden, in 2019, hebben 6 leden van CCAN het bestuur van hem en Gerda overgenomen omdat zijn gezondheid achteruit ging. Hij gaf al een tijd zelf geen les meer maar hij was tot 2019 nog altijd aanwezig bij de lessen.

De betrokkenheid bleef, ook na 2019. Joop had regelmatig contact met Harry Huijkman, de voorzitter van CCAN, en hij heeft het nieuwe 6-koppige bestuur herhaaldelijk laten weten dat hij blij was met de huidige invulling van het besturen van CCAN. Joop wilde nog van alles doen maar lichamelijk lukte het niet meer. Wij gedenken hem met veel dankbaarheid en goede herinneringen.

Conditietraining Club Amsterdam Noord

‘Sporten is leuk’ (slogans www.indiacelebrating.com)

Bezoeken: 9